Opdatering pleje af bede (læs mere her)

Boligforeningen P.M.har besluttet at genoptage plejen af bedene.

Tidligere har vi besluttet, at tilsidesætte plejen af bedene pga. Covid-19 (Corona).
Derfor er disse som en selvfølge noget svære at komme igennem. Det er tidligere besluttet ikke, at anvende gift/kemi til ukrudtsbekæmpelse.
 
Derfor kan det gå lidt tid, før vi har været gennem alle bedene.
 
På forhånd tak, for jeres tålmodighed/forståelse.
 

Ukrudtsbekæmpelse hos Boligforeningen PM

Boligforeningen P.M. har besluttet at ukrudtsbekæmpelse i vores bede, hække og andre steder ikke skal udføres med kemi/gift, da vi skal være en giftfri Boligforening, for at beskytte miljøet og ikke mindst hinanden for skadelige pesticider.
Det vil sige, at i som lejer/beboer, nu og i fremtiden ville kunne se, der er mere ukrudt i både bede og belægninger end i plejer at se.
 

Ukrudtsbekæmpelse uden gift/kemi

Varmt vand med skum (uskadelig kokosolie) er en hurtig og effektivt dræber af ukrudtet uden brug af skadelige pesticider.

Vandet sendes mod ukrudtet med en temperatur på præcis 98 grader. Ukrudtplanternes cellestruktur bliver ødelagt af det varme vand. Damp har været en meget anvendt metode i Danmark, men vand har 28 gange bedre energioverførsel end damp og varm luft. Vand er også langt mere effektivt end gasbrændere, som i øvrigt forårsager cirka 350 brande om året i Danmark. Med flammer skal man bekæmpe ukrudt typisk otte til ti gange om året. *(kilde grønteknik).  

Vores metoder til maskinel ukrudtsbekæmpelse er konstant under udvikling, og vi tester løbende nye metoder og værktøjer som også skal være økonomisk rentable.